Όροι χρήσης

 • Το www.fragolabags.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας με την επωνυμία «Fragola Accessories I.K.E», που εδρεύει στην Θεσααλονίκη, Μοναστηρίου 301, (ΑΦΜ: 800640724 / Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων).Μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της ως ιδιοκτήτριας του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στην διεύθυνση www.fragolabags.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, καθόσον η χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.fragolabags.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

  ________________________________________

  1. ΌΡΟΙ

  Η«Fragola Accessories I.K.E», αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η «Fragola Accessories I.K.E», διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

  Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

  ________________________________________

  2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

  Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα «Fragola Accessories I.K.E», χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Οι περιπτώσεις που θα χρειαστούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο κ.ά.) είναι κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

  Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας, την επικοινωνία, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους ή να χορηγηθούν σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.fragolabags.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.fragolabags.grτα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

  Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη των δικαιωμάτων πρόσβασης και εναντίωσης που έχετε σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

  To www.fragolabags.gr μπορεί κατά καιρούς να χρησιμοποιεί τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείο για να σας ενημερώνει για τη διάθεση από τις σελίδες του παρόμοιων προϊόντων και υπηρεσιών. Σε περίπτωση ωστόσο που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@fragolabags.gr

  ________________________________________

  3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  ________________________________________

  4. ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ – ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Η «Fragola Accessories I.K.E» δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που αφορούν τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντων. Στοιχεία για το κάθε προϊόν μπορείτε να πάρετε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας “κλικ” στο αντίστοιχο προϊόν, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών λαθών που έχουν εκφύγει της προσοχής μας ή έχουν προκύψει χωρίς να το θέλουμε ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για τεχνικούς ή άλλους λόγους.

  Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στο υπάρχουν ενδείξεις για την εκάστοτε διαθεσιμότητά τους. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας σας, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στις αποθήκες μας. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωσή σας περί της μη διαθεσιμότητας του.

  ________________________________________

  5. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

  Τα δικτυακό κατάστημα www.fragolabags.gr και όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του (φωτογραφίες, κείμενα, γραφικά, υπηρεσίες, προϊόντα, ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά σήματα που αντιπροσωπεύουν την«Fragola Accessories I.K.E» και το ηλεκτρονικό της κατάστημα), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου. Ως εκ τούτου απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση των παραπάνω, εκτός των περιπτώσεων που υπάρχει η σχετική έγγραφη άδεια της «Fragola Accessories I.K.E».

  ________________________________________

  6. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  1. Αντικαταβολή: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή του αντίτιμου κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. Οι πληρωμές με αντικαταβολή επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση 5€ για αγορές έως 49.99€, και δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 50€ και πάνω.

  2. Τραπεζική Κατάθεση. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας πραγματοποιώντας τραπεζική κατάθεση στους εξής λογαριασμούς:

  • Εθνική – Δικαιούχος: «Fragola Accessories I.K.E» – IBAN: GR0501102130000021300136500

  • Alpha- Δικαιούχος: «Fragola Accessories I.K.E» IBAN: GR 7201717780006778116140431

  • Eurobank- Δικαιούχος: «Fragola Accessories I.K.E» IBAN: GR 2302602160000990200821867

  ________________________________________

  7. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω της εταιρίας courier AC και ο χρόνος αποστολής είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.

  Για πληρωμή με αντικαταβολή το κόστος είναι 5€ για αγορές έως 49,99€και δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 50€ και πάνω.

  Για πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα, το κόστος είναι 3€ για αγορές έως 49,99€ και δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 50€ και πάνω. Τα παραπάνω ισχύουν για μεταφορές εντός Ελλάδος. Στην Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 9€ Οι αγορές άνω των 70€ δεν χρεώνονται μεταφορικά.

  ________________________________________

  8. ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Σε περίπτωση αλλαγής ενός προϊόντος, αυτή θα πρέπει να γίνεται εντός 5 ημερών από την αγορά του. Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του μορφή, με όλα τα συνοδευτικά (ετικέτες, σακουλάκια, χαρτιά) με τα οποία έχει αποσταλεί σε άριστη κατάσταση.

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων μπορεί να λάβει χώρα επιστροφή χρημάτων ή αντικατάστασή τους ή αντικατάσταση με άλλο προϊόν ίσης αξίας, εάν έχει εξαντληθεί, αναλόγως της επιθυμίας σας και κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας. Τα έξοδα επιστροφής του δέματος στην εταιρία, καθώς και τα έξοδα αποστολής του νέου, επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την εταιρεία. Ο πελάτης χρεώνεται με 3€ για την παραλαβή του προς αλλαγή προϊόντος μέσω courier. Για το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος, η χρέωση των μεταφορικών θα γίνεται βάσει του τρόπου πληρωμής που επιλέχθηκε κατά την αρχική αγορά.

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Πληροφορίες Παραγγελίας

  Σε περίπτωση αλλαγής ενός προϊόντος, αυτή θα πρέπει να γίνεται εντός 5 ημερών από την αγορά του. Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του μορφή, με όλα τα συνοδευτικά (ετικέτες, σακουλάκια, χαρτιά) με τα οποία έχει αποσταλεί σε άριστη κατάσταση.

  Η «Fragola Accessories I.K.E», στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο www. www.fragolabags.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.